2014. szeptember 5., péntek

Termékteszt - Lovely Nude Make Up Kit






Augusztus közepén vettem ezt a palettát, akkor akciós áron 674 forint volt, de a tejes árától sem kell megijedni, 900 Ft-ért lehet a miénk. Főleg kezdőknek ajánlom, mert kevés pénzért lehet gyakorolni vele, illetve azoknak, akik visszafogott sminket használnak leggyakrabban. 

Már több, mint két hete megvan és azóta szinte csak ehhez nyúlok. Krémmánián 71 véleménynél jár és 5-ből 4,69 az értékelése, tehát tényleg megéri kipróbálni. :)
Mindenképpen használjatok alá szemhéjalapozót, hogy tartós legyen a smink. Jár még hozzá egy kétvégű szivacsos applikátor, ami szerintem felejthető, de vészhelyzetben biztosan jól jön. 
Három matt és 9 fényes szín van benne. A pigmentáltságuk elég jó, de a matt színeknél hagy némi kívánni valót maga után, de a szemhéjalappal ez is kiküszöbölhető. 
Megszerettem ezt a kis palettát, hiszen baromi jó az ár/érték aránya és a hétköznapokra tökéletes. 

További szöveg helyett jöjjenek inkább a swatchok, azaz a színek kipróbálva a bőrömön.




A feketétől nem kell elájulni, de azért szépen építhető. Füstös szemek készítéséhez kiváló. A bronzos árnyalatok nagyon szépek szerintem és a pigmentáltságuk is kiváló. Egyetlen szín hiányzik ebből a palettából, még pedig egy matt, sötétebb barna. De összességében azt tudom mondani, hogy olcsóbb teljes áron is ez a 12-es paletta, mint más márkának egy-egy mono szemhéjpúdere, szóval nagyon örülök, hogy megvettem.

Szeretnétek sminkeket látni vele? :)

A hátulján egyébként van egy jó segítség, hogy hogyan használjuk.

Kérdezni és kommentelni Facebookon tudtok itt.
Az állatkísérlet-mentes termékek oldalát itt találjátok.