2014. szeptember 27., szombat

Highlighter körkép

Kezdjük azzal a bejegyzést, hogy mire való a highlighter.


kép forrása: pinterest.com



Ahogy a neve is mutatja, kiemelésre. Azaz az arcunk különböző részeit tudjuk kiemelni vele, amit ha jól csinálunk, akkor bronzosítással és pirosítással egybekötve formázhatjuk az arcunkat. Rengetegféle létezik, de szerintem azok a highlighterek a legszebbek, amik mikrocsillámokat tartalmaznak, így ha az arcunkra esik a fény, akkor csak azt látják mások, hogy olyan ragyogó a bőrünk és nem azt, hogy miért vannak ott óriási csillámdarabok. Itthon kapható drogériás viszonylatban nem túl nagy a választék jelenleg, így megint lesznek a termékajánlásban rendelősek is.

Indítsunk a hazai boltokban elérhető termékekkel:

Essence soo glow! cream to powder highlighter (1049 Ft)

Ez egy új termék az Essence-től, túl sok infó még nincs róla, de nagyon jónak ígérkezik. Krémes textúrája van, ami felvitel után púderessé szárad. Két árnyalatban kapható.





Essence how to make face wow make-up box (2249 Ft)

Ez a "doboz" 1 highlightert, 1 bronzosítót és 2 pirosítót tartalmaz. Nagyon cuki a csomagolása és egy tükör is helyet kapott benne. Csak azoknak ajánlom, akiknek nem gond, hogy mindegyik szín csillámos. Sok vélemény még nincs róla a neten, de állítólag kibírja az egész napot.

Kép forrása: www.crazybeautifulmakeup.com


Essence big bright eyes jumbo szemceruza (749 Ft)

Ez egy highlighter ceruza, amit elsősorban vízvonalra, belső szemzugba és szemöldök kiemelésre lehet használni, de persze tökéletesen teszi a dolgát a felső ajkak szélénél középen, illetve akár az orron is, ha ügyesen eldolgozzuk. Három árnyalatban kapható és nagyon jók a vélemények róla. Én az első két rányalatot ajánlom, mert azok nem csillámosak, csak fényesek. Nagyon krémesek, így könnyű velük dolgozni.


 

IsaDora Face Sculptor (9990 Ft)

Igen, sajnos nem írtam el, tényleg majdnem tízezer forintba kerül ez a hármas kis készlet. Bronzosító, pirosító és highlighter kapott helyet benne. Eddig egy magyar véleményt olvastam róla, aszerint jó termék. Az IsaDora termékekről amúgy is jó véleménnyel szoktak lenni az emberek, engem is csak az ára tart vissza a márkától.
Kétféle összeállításban kapható.





Most jöjjenek a magyar webshopokból rendelhető highlighterek


BareFaced Beauty Mineral Shimmer (3595 Ft)

Csupán 4 összetevőből áll, vegán, 100 % természetes ásványi fénypor. Két gyönyörű árnyalatban kapható, porállagú termék. Ez szerintem egy olyan highlighter, amit a fent leírtak miatt minden nap örömmel vesz elő az ember. :)

Itt érheted el.

e.l.f. Shimmer with Brush (850 Ft)


Ahogy már megszokhattuk, az e.l.f. termékekhez olcsón lehet hozzájutni. Két árnyalatban létezik ez a highlighter, viszont most csak az egyik kapható a Make Up Plaza-nál. A hozzájáró ecsettől ne várjunk túl sokat, inkább csak dísznek van.

Itt érheted el.

StarGazer Pressed Powder Fixáló Púder és Highlighter (1500 Ft)


Itthon viszonylag ismeretlen ez a márka, pedig jó minőségűek és megfizethetőek a termékei. A termékeiket a Make Up Plaza-nál tudjátok beszerezni. Ez a termék 4 árnyalatban kapható, de igazából csak az egyik highlighter, kettő púder és a negyedik egy bronzosító. Szerencsére ez sem tartalmaz nagy csillámokat.

Itt érheted el.

Makeup Revolution highlighter (1290 - 1590 Ft)


Három árnyalatban kapható, mindegyik ára picit más. Elég eltérő árnyalatok, így érdemes a swatchokat is megnézni, hogy megtaláld a tökéletes színt.





Itt érheted el


Még egy Makeup Revolution terméket szeretnék mutatni nektek, ami jelenleg elfogyott a Pink Pandánál, de szerintem hamarosan újra lesz, hiszen gyorsan szokták pótolni a hiányzó termékeket. 

Makeup Revolution Ultra Blush pirosító paletta (2790 Ft)


Ebben a két színösszeállításban kapható palettában minden megvan szerintem arc tökéletes formázásához. Mindkettőben egy-egy highlighter kapott helyet és szintén egy-egy bronzosító, ezen kívül pedig 6 pirosító. Így szerintem nagyon megéri az árát. 


Itt érheted el.

Jelenleg ezeket találtam itthon, viszont nem soká lesz egy bejegyzés egy szuper külföldi webáruházról, ami olcsón szállít Magyarországra, és akkor onnan is fogok szemezgetni mindenféle sminkcuccot. :)

Gyüjtöttem pár képet arról, hogy hogyan is kéne kontúroznunk, viszont azt még szeretném leírni, hogy akinek a bőre kifényesedik a T vonalában, az tartózkodjon szerintem a highlighter használatától ezeken a területeken, illetve az állon, orron, homlokon jobb, hogyha egy világosabb alapozót használunk és nem highlightert. Azt hagyjuk meg a szemöldök alá, szemzugba, arccsontra, száj fölé. 

Jöjjenek a képek

(képek forrása: pinterest.com)







Ti használtok highlightert? :)

Kérdezni és kommentelni Facebookon tudtok itt.
Az állatkísérlet-mentes termékek oldalát itt találjátok.