2014. december 7., vasárnap

Karácsonyi ajándék tippek - nőknek, állatkísérlet-mentesen

Már tényleg nincs túl sok idő Karácsonyig, de van egy olyan gyanúm, hogy sokan még keresik az ajándékokat, így gondoltam, mutatok pár tippet. :)







Ez a poszt nőknek adható ajándékokról fog szólni, azon belül is sminkek lesznek terítéken.


Elsőként párokat hoztam, mivel nekem az egyik kedvencem ilyenkor, ha keresünk két összeillő terméket és beletesszük egy aranyos kis zsákocskába, vagy szépen becsomagoljuk.

Ma Catrice termékekből szemezgettem szerintem összeillő párokat. Én bármelyiknek örülnék. :)
A termékek egy része csak az új, 2 méteres állvánnyal rendelkező Müllerekben kapható. 
 
Catrice párok

Absolute Eye Colour Négyrészes Szemhéjpúder 100 F'rosen Yoghurt (1399 Ft) és Beautifying Ajakápoló 030 cake pop (1099 Ft)



Liquid Metal Eyeshadow 030 We Are The Champagnes (1249 Ft) és Ultimate Nail Lacquer 24 The GlamoureX Factor (799 Ft)

   

Liquid Metal Eyeshadow 100 What Do You Sea? (1249 Ft) és Luxury Lacquers Liquid Metal Körömlakk 07 Be My Mermaid (1099 Ft)



Ultimate Nail Lacquer 52 Where Is My Ferrari (799 Ft) és Ultimate Stay Ajakrúzs110 Red Side Story (1590 Ft)



Velvet Matt Szemhéjpúder 040 Al Burgundy (1249 Ft) és Luxury Lacquers Liquid Metal Körömlakk 08 Thunder From Down Under (1099 Ft)





Barry M paletták

A párok után szeretnék nektek megmutatni három palettát Barry M-től, amik szerintem nagyon klasszak. Három különböző stílus, úgyhogy szinte bárki ízlésének találhatunk megfelelőt. A csomagolás elég masszív, mágnes záras, letisztult, szép.
Még időben megérkezik, ha pár napon belül megrendelitek innen.


Natural glow 2 (2560 Ft)

Hat szín és egy szemhéjalapozó található a palettában. Azt olvastam róla, hogy a szemhéjalap inkább azoknak jó, akiknek nem olajos a bőre a szemhéján. A natúr sminkek kedvelőinek szerintem szép ajándék.
kép forrása: thesundaygirl.com
Három matt és három fényes szín van benne, jól pigmentáltak.

Smokin hot (2560 Ft)


Akik a füstös szemeket kedvelik, azok biztosan örülni fognak egy ilyen palettának, hiszen nem csak a sötét színek kaptak helyet benne, hanem a világosak is, amik satírozásra és szemöldökcsont alá, valamint belső szemzugba kiválóak. a szemhéjfestékeken kívül egy szép pirosítót is tartalmaz.


kép forrása: alex-talks.blogspot.hu
A swatchon jól látszódik, hogy még a világos színek is elég pigmentáltak.

Starry eyed (2560 Ft)

Csodaszép, meleg színek vannak ebben a palettában. Azoknak fog tetszeni, akik szeretik az erősebb, picit színesebb sminkeket, de azért mégsem neon színekben gondolkodnak.


kép forrása: daniellevanier.co.uk
Annyira szépek szerintem ezek a színek, egyszerűen jó ránézni ezekre a meleg árnyalatokra.



Kell a púder! ajándékcsomagok
 
A következő ajándék tippem a Kell a púder! ajándékcsomagjai. Facebookon már említettem nemrég, hogy ez a márka magyar, állatkísérlet-mentes, vegán, ásványi alapú és gyönyörűek a termékei. Nem olyan rég elkészült négy összeállítás, amik szerintem nagyon jól sikerültek. Az árak most 15 %-kal alacsonyabbak, mivel hétvégi vásár van éppen (a kedvezményes árakat látjátok a csomagnevek mellett). :)


Füstös szem 1 (5865 Ft)

"Füstös smink barna illetve világos zöld szeműeknek Ha világos a bőröd, az sem baj, mert egy visszafogottabb pirosítóval harmonikussá teheted a hangsúlyos szemeket.
A csomag tartalma: Missy, Dirt és Silk A két sötétebb tónusból készítsd el a füstös sminket és a Silk kerüljön a szemöldökcsont alá. ( A Silk matt szemhéjpúder)"

Akik nem csak fekete és barna füstös sminkben gondolkodnak, azok biztosan örülni fognak egy ilyen válogatásnak. 



Füstös szem 2 (5865 Ft)



"A csomag tartalma: Lucky Me, Shy Girl és Skin
Sötétbarna szeműeknek illetve zöld szeműeknek ajánlom. A két sötétből készítsd el a füstös szemet, a Skin kerüljön a szemöldökcsont alá."

A klasszikus füstös szem kedvelőinek pedig ezt a csomagot ajándékozhatjuk.


Natúr csomag - matt (9265 Ft)
 


"Kinek ajánlom? Mindenkinek! Ezek must have termékek!
Csomag tartalma: Silk, Storm és Maniac szemhéjpúderek. Nature pirosító.
Ezekkel a termékekkel gyönyörű natúr matt sminket lehet készíteni."


Hát nem imádni való? Szerintem már ránézni is jó érzés erre az összeállításra. Tényleg igazi alapdarabok, amik minden nőnek jól jönnek a hétköznapokon.

Natúr csomag - szatén (9265 Ft)





 
 "Natúr szatén fényű csomag mindenkinek!
Csomag tartalma: Mignon Gladly és Tan szemhéjpúderek. Peach pirosító. A peach pirosítót előszeretettel használom highlightolásra is" 

Ha mindene a csillogás annak, akinek ajándékot keresünk, akkor ezzel az összeállítással nem foghatunk mellé.

Nézzetek szét a webshopban, mert rengeteg gyönyörűséget találhattok még, illetve a Facebook oldalukat is érdemes követni, mivel ott például láthattok kész sminkeket is a márka termékeivel. :)


A végére (de nem utolsó sorban) pedig egy-egy darabot hoztam különböző márkáktól, amik nekem megtetszettek. 


Paula's Choice The Nude Mattes (Igéző Tekintet Paletta) (12160 Ft)

Igen, tudom, több, mint tizenkétezer forint, viszont ez nem egy pár alkalmas paletta. Azaz ezzel a csodás palettával hosszú évekre megoldható a természetes, matt színek kérdése. Hétköznapokon a világosabb színeket használhatjuk, alkalmakkor pedig gyönyörű füstös sminkeket lehet készíteni vele. A megjelenése is szuper, mivel letisztult és igényes. Utazáshoz is kiváló, hiszen jár hozzá egy ecset is és helyet kapott a tetejében egy tükör.

Amit ígér:
"Mi teszi a terméket egyedivé?

A szemhéjpúder paletta 11 selymes, matt árnyalatot tartalmaz és egy enyhén csillogó, highlighter árnyalatot mindenkin jól működő színekben - olyanokban, amik minden jó sminkes táskájában megtalálhatók! A Paula's Choice csapata a palettát a híres sminkes, Youtube guru, Wayne Goss segítségével alkotta meg.

A 12 szín között világos és sötét árnyalatok egyaránt találhatók, a texúrájuk pedig könnyen eloszlatható és építhető. A palettával akár szolid nappali akár merész esti vagy buli smink is könnyen készíthető. A karcsú, elegáns fekete tokban tükör és egy professzionális minőségű ecset is található, aminek a segítségével a szemhéjpúderek hibátlanul felvihetők.

A paletta színei: (1) Cream, (2) Beige, (3) Pink Sugar, (4) Café au Lait, (5) Tan, (6) Chestnut, (7) Clay, (8) Plum Taupe, (9) Gunmetal Grey, (10) Chocolate Truffle, (11) Coffee (12) Onyx.

Kinek való ez a termék?

Mindenkinek. :) A paletta színei jól működnek minden bőrtónuson."

kép forrása: phyrra.net



Azt hiszem, hogy a swatchok magukért beszélnek, hiszen a világos színek is jól látszódnak a fekete pedig elképesztően erős. :)



StarGazer Neon UV Lipstick - UV fényre aktív, élénk, neon színű rúzsok (1390 Ft)



Ha valami vagány sminket kerestek ajándékba, akkor érdemes szétnézni a StarGazer háza táján. Én most ezt az UV fényre aktív, neon színű rúzsokat emelném ki, mert szerintem nagyon viccesek és vagányak, ráadásul nem kell annyira mélyen a pénztárcánkba nyúlni.


Makeup Revolution szemhéjpúder paletta - Iconic 3 (1890 Ft)

Egyértelműen a Urban Decay Naked 3 plaetta másolata, viszont ez állatkísérlet-mentes (az UD is az lenne, de L'Oréal tulajdonában van) és hát valljuk be, sokkal olcsóbb. Persze ehhez nem jár ecset és tükör, viszont nagyon szépek a színei és a minősége is jó. Szerintem szuper karácsonyi ajándék fiatal nőknek.



A swatchokon látszik, hogy a világos színek sem tűnnek el a bőrön, azaz elég erősen pigmentáltak.


Remélem, hogy még így a Karácsony előtti hajrában tudtam segíteni nektek. :)


Kérdezni és kommentelni Facebookon tudtok itt.