2014. július 28., hétfő

Márkakörkép - Kallos, e.l.f

Ma az e.l.f. és a Kallos márkákról lesz szó, amik szerencsére még mindig olyanok, ahol csillagos ötös az ár/érték arány. Azaz megfizethető és jó minőségű. :)
     


Kallos

Magyar, megfizethető, jó minőségű és nem tesztel állatokon. Azt hiszem, ez elég jól hangzik.
A Kallos Cosmetics céget 35 évvel ezelőtt, 1978-ban alapította a tulajdonos Kallós János, mely azóta két lányával, több generációs családi céggé fejlődött.


Slágertermékek (a teljesség igénye nélkül):


Kallos Love szemhéjpúder (415 Ft)


A weboldalukon jelenleg 10 árnyalatban kapható, a vélemények alapján szuper jó. Nagyon pigmentált, egy-két szín picit porzik, de könnyű vele dolgozni.


Kallos Love pirosító (600 Ft)


4 árnyalatban kapható, kettő matt és kettő gyöngyházfényű. Ezekről is csak azt tudom leírni, hogy nagyon jó a pigmentáltságuk, azaz sokáig elég, mert csak éppen hozzá kell érinteni az ecsetet. Ez az előnye a hátránya is egyben, mivel vigyázni kell, hogy ne bohóc pírt csináljunk magunknak.

Kallos Kjmn Extra Erős Hajlakk Párataszító Hatással (500 ml - 815 Ft / 750 ml - 1170 Ft)


Amit ígér: Rugalmas textúrát, erős tartást, természetes csillogást biztosít. Hajerősítő, tápláló vitaminokkal védi a hajat. Könnyen kifésülhető a hajból, nem ragad. UV fényvédőt tartalmaz.
Az interneten böngészve olyan véleményeket találtam, amik igazolják ezeket a tulajdonságokat. Azt hiszem, ha elfogy a mostani hajlakkom, akkor ezt fogom megvenni, hiszen az ára is nagyon vonzó.

Érdemes körülnézni náluk, mert sokféle termékük van. Többek között hajfestékek, formázók, samponok, testápolók, még több dekorkozmetikai termék, stb.

A márka weboldalát itt éritek el.


e.l.f. - eyes lips face

Ez egy amerikai márka, amit sokan kedvelnek világszerte, hiszen szuper ár/érték aránnyal rendelkezik. A magyar oldalukon kicsit rövid a leírás az állattesztekkel kapcsolatban, de idézem:

"Az e.l.f. szigorúan ellenzi a kozmetikai termékek állatokon történő tesztelését, ill. az állati eredetű összetevők használatát. Ebből eredően minden egyes ecsetünk szintetikus szálakból készül és a kozmetikai termékek gyártási folyamata a természetbarát, fenntartható fejlődés jegyében zajlik."

Maximálisan megbízom bennük, hiszen a PETA is rendszeresen ajánlja a termékeit, és önálló cég, tehát nem eshet meg, hogy az anyacég tesztel. Akit érdekel a PETA leírása a márkáról, itt elolvashatja.

Itthon legegyszerűbben innen és innen rendelhetőek meg a termékeik.


Slágertermékek (a teljesség igénye nélkül):

e.l.f. Studio Baked Bronzosító (1350 Ft)



Három csodaszép árnyalatban kapható, mikrofényporral dúsított bronzosító. Azért jó, hogy mikrofénypor van benne, mert nincsenek benne nagy csillám darabok, így igazán szép lesz az arcunkon. Szárazon és nedvesen is használható, erősen pigmentált.


e.l.f. Studio Cream Szemhéjárnyaló (1350 Ft)


Ezzel a termékkel szerintem kiváltható a híres Maybelline Color Tattoo szemhéjfesték, hiszen ugyanúgy egy jó minőségű krémes szemhéjfestékről van szó, csak éppen olcsóbb és állatkísérlet mentes. Jelenleg 8 színben kapható, nekem a képeken látható négy tetszik legjobban. Egyetlen hátránya, hogy feleslegesen nagy a tégely, így több helyet foglal, mint kellene.Nehezen leltem meg a webáruházban, úgyhogy ide kattintva megtaláljátok, hogy nektek már ne kelljen keresgélni. 

e.l.f. Mascara & Shadow Shield (1200 Ft)


Utolsó termékként egy nagyon cuki "pajzsot" ajánlok, ami főleg sietős reggeleken jön jól, illetve akkor, amikor csodás szemfestést készítettünk és már csak a szempillaspirál hiányzik. Veletek történt már olyan, hogy a legalább fél óráig készülő művet egyetlen mozdulattal sikerült a szempillaspirállal összekenni? Ha igen, akkor tudjátok, hogy milyen dühítő. Erre kínál megoldást ez a pajzs, amit óvatosan a szemünkhöz kell tartani spirálozás közben és így megvéd minket attól, hogy összekenjük a szemhéjunkat. 
Innen tudjátok megrendelni.

Az e.l.f. egyébként sokféle ecsetet is kínál, érdemes körülnézni náluk. Ha valamelyik megtetszett, akkor feltétlen keressetek rá a neten, mivel van amiről ódákat zengenek, de akad, amelyikről sajnos nincs sok jó vélemény.

Remélem ez a mai márkakörkép is hasznos volt, hamarosan folytatódik, hiszen szerencsére még sok cruelty free márka van, amit beszeretnék nektek mutatni.

Az Állatkísérlet mentes termékek oldalát itt találjátok, engem pedig itt.