2014. július 25., péntek

Márkakörkép - Lovely, Makeup Revolution

Ma is két márkát mutatok be nektek, még mindig a kedvező árú kategóriában. :)

https://www.facebook.com/budzynskaphotographymakeup/photos/a.718828731468026.1073741886.216911924993045/928045710546326/?type=1&theater

http://www.londonbeautyqueen.com/2014/04/new-brand-alert-makeup-revolution-and-3.html

Lovely

Kezdjük az ismertebbel, ami a Rossmann üzletekben vásárolható meg. Legnagyobb erősségei a márkának a körömlakkok, illetve a szempillaspirálok közül kettő népszerű van. A körömlakkoknál érdemes a különböző alap és fedőlakkokat is szemügyre venni, mert nagyon jókat olvastam róluk. Azt hiszem, ha elfogy az Essence Ultra gloss fedőlakkom, akkor a Lovely egyik fedőlakkját fogom kipróbálni. 

Slágertermékek (a teljesség igénye nélkül):


Lovely Classic körömlakk


Abszolút megfizethető, sajnos nincs fent a honlapján az ára, de 500 Ft alatt van. Megoszlanak a vélemények, talán a negatívuma az, hogy lassan szárad, de ezen körömlakkszárító cseppekkel lehet segíteni (pl: Essence expressz körömlakk szárító szérum 649 Ft). Szerintem mindenképp megéri kipróbálni, van pár különleges árnyalat, mint a Nr. 120-as, ami egy halvány rózsaszín lakk, apró arany csillámokkal.

Lovely False Lashes Szempillaspirál és Lovely Curling Pump Up Szempillaspirál


Lovely False Lashes SzempillaspirálLovely Curling Pump Up Szempillaspirál 


Mindkét szempillaspirál elég népszerű, darabja 649 Ft-os áron juthatunk hozzájuk. A False Lashes szempillaspirált azoknak ajánlom, akik a klasszikus nagyobb keféket szeretik, a Curling Pump Up-ot pedig a szilikonos kefe szerelmeseinek. Nekem az első jobban bevált, nem rég fogyott el és gondoltam kipróbálom a Curling Pump Up-pt, ha már olyan népszerű a neten. Nem rossz, de valamiért még is a False Lashes tetszik igazán.

 A márka magyar nyelvű weboldalát itt érhetitek el.

 

Makeup Revolution 


Ez egy viszonylag új márka, de már is elég népszerű. Iconic néven kiadták például a Naked 1,2 és 3 paletták dupe-jait, azaz a másolatait, amik a vélemények szerint elég jól sikerültek. Kínálutkban minden megtalálható a tökéletes sminkhez, azaz alapozó, púder, pirosító, highlighter, rúzsok, szájfények, szemfestékek, paletták, tus, szempillaspirál, pigmentek stb. Itthon a Pink Pandánál tudjátok beszerezni. Érdemes gyakran meglátogatni a Pink Pandát, mert folyamatosan bővítik a márka termékpalettáját.

 

Slágertermékek (a teljesség igénye nélkül):

 

Iconic 1, 2 és 3 szemhéjpúder paletták



Már ránézésre is csodaszépek és most jön a legjobb dolog. 12 színt tartalmaz és csak 1890 Ft. Szerintem ez hihetetlenül alacsony ár egy ilyen szép palettáért. :)
Ebben a youtube videóban összehasonlítják az eredeti Urban Decay Naked 1,2 és 3 palettákkal ezt a hármat. Szerintem szuper, hogy sok híres terméknek meg lehet találni az állatkísérlet mentes hasonmását, ebben az esetben ráadásul még a töredékébe is kerül az eredetinek.


Nehezen választok további szépségeket a bejegyzéshez, mert annyira sok minden van, de amire nagyon vágyom, az ez a pirosító paletta:

Ultra Blush pirosító paletta - Hot Spice


2790 Ft-ért juthatunk hozzá, de már is megvan minden, ami az arc kontúrozásához kell. A sötétebb, barnás tónusokat használhatjuk kontúrozáshoz, a legvilágosabb árnyalat pedig highlighter-ként funkcionál. Ezért az árért 8 színt kapunk, nekem nagyon tetszik.
Több terméket nem is tudok választani ide a bőség zavara miatt. :D
Nézzétek meg ezt a fotót is, mennyi gyönyörűség.



Makeup Revolution

 Ti használtok Lovely vagy Makeup Revolution termékeket? Mi a véleményetek erről a két márkáról?

Facebookon itt megtaláltok.